interngal02.png

 

De galerie is  in de wintermaanden (november t/m maart) iedere zondag open van 13.00 - 17.00 uur.  De overige maanden van 13.00 - 18.00 uur.

Van maandag t/m zaterdag is een galerie-bezoek op afspraak mogelijk tussen 13.00-21.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt U mij een dag van tevoren bereiken op:  06-10567800, of via mijn  email-adres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Er kunnen zich omstandigheden voordoen, dat de galerie op een zondag toch gesloten is.  Ben U van plan langs te komen, neem dan alstublieft vooraf even contact met mij op.

VANWEGE HET SLECHTE WEER DURF IK OP DIT MOMENT NIET NAAR DE GALERIE TOE TE RIJDEN.

MOCHT HET WEER BETER WORDEN EN U VAN PLAN WAS NAAR DE GALERIE TOE TE KOMEN, DAN KUNT U MIJ BELLEN OM OP EEN LATER TIJDSTIP  AF TE SPREKEN.  

IK BEN BEREIKBAAR OP: 06-10567800

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens een mooie wandeling langs de Geul van Valkenburg naar Schin op Geul (Sjin), vind je op het Kerkplein 11 Galerie “Atelier Riekje”.   Een leuke onderbreking als je van kunst houdt.

Loop gerust eens binnen, ook al heb je modder aan je schoenen. Je trouwe viervoeter mag natuurlijk ook mee naar binnen.  Schilderijen van eigen hand, sculpturen in brons en keramiek en sieraden van andere kunstenaars geven mijn galerie een sfeervolle uitstraling. Proef de sfeer en laat je verrassen.